Loodgieter Waddinxveen

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Waddinxveen

Loodgieter Waddinxveen? Heeft u last van een verstopping in uw wc, gootsteen, doucheputje of riool? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een loodgietersbedrijf gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen.

Het maakt voor onze monteurs niet uit waar de verstopping zit, wij kunnen u helpen. Daarnaast helpen wij u graag met het inspecteren, reinigen, aanleggen, repareren of het volledig vervangen van uw riolering. Dit doen wij in Waddinxveen en omstreken.

Wilt u ook dat uw verstoppingen binnen no-time verholpen wordt? De meeste verstoppingen hebben wij in minder dan drie kwartier verholpen. Ons loodgietersbedrijf heeft al jarenlange ervaring heeft met het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden mensen geholpen met hun verstopping.

Bent u op zoek naar een Loodgieter Waddinxveen? Maak dan gerust een afspraak met een ervaren vakman van Ontstoppingsdienst Waddinxveen via 0182 204 905.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Waddinxveen

Services

Ontstoppingsdienst Waddinxveen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0182 204 905

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Waddinxveen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Waddinxveen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Waddinxveen en omstreken

Loodgietersbedrijf Waddinxveen

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf dat uw verstoppingen kan verhelpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U vraagt zich misschien af hoe het in zijn werk gaat wanneer u onze hulp inschakelt? Wij leggen u dat graag uit.
Het proces begin bij het maken van een afspraak. Dit doet u door te bellen naar 0182 204 905. Vervolgens komen wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave.

Wij starten direct met het uitvoeren van onze werkzaamheden wanneer u ons akkoord geeft op deze prijsopgave. Wanneer de verstopping is verholpen ruimen wij alles netjes op en laten wij u met een tevreden gevoel achter.

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons bereiken voor proberen als een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden.

Wilt u een loodgieter inschakelen voor een verstopping in uw riool, afvoer of toilet? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Waddinxveen via 0182 204 905. Wij komen graag bij u langs om de verstopping te verhelpen.

Waddinxveen Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Waddinxveen

Jaren Ervaring

Waddinxveen Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Waddinxveen

Ontstoppen

Ontstoppen Waddinxveen?

Een verstopt riool is een erg vervelend probleem. U merkt al snel wanneer het riool verstopt raakt, doordat u bepaalde afvoeren niet meer kunt gebruiken. Onze ervaren loodgieters zijn al jaren werkzaam in dit vakgebied en weten alles over het ontstoppen van een riool.
Soms is het mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen maar bij een verstopping is het verstandig om de afvoer goed door te laten veren of door te laten spuiten met hoge druk. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van stank of een vervelende verstopping.

WIlt u zelf u verstopping ontstoppen? Bedenk dan op welke plek de verstopping zich bevindt. Wij hebben per afvoer een specifieke pagina aangemaakt met alle informatie die u nodig heeft hiervoor! Wij hopen dat u de verstopping zelf kunt verhelpen.

Ondervindt u problemen in de doorloop van één van uw afvoeren? Ontstoppen Waddinxveen staat voor u klaar om u te helpen met uw afvoer- en rioolproblemen!

Riool verstopt

Riool Ontstoppen Waddinxveen

Heeft u te maken met een stinkende afvoer of toilet? Of spoelt het water heel erg langzaam weg uit de wasbak in uw badkamer? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in het riool. Verstoppingen zijn erg vervelend en kunnen blijvende schade.
Wij raden u altijd aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Bij verstoppingen geldt vaak: des langer u wacht, des groter de problemen worden. Daarnaast is het mogelijk dat er blijvende schade wordt aangericht aan uw hoofdriolering.

Voor deze problemen bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij helpen u graag wanneer u te maken hebt met een hardnekkige rioolverstopping. Riool Ontstoppen Waddinxveen is een ontstoppingsbedrijf in Waddinxveen. Wij ontstoppen ieder riool!

Verstopt riool? Maak u zich dan geen zorgen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de verstopping op een effectieve en vakkundige manier wordt opgelost! Maak snel een afspraak via 0182 204 905 met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsdienst Waddinxveen.

Waddinxveen Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Waddinxveen
Waddinxveen Loodgieter
Riool Verstopping Waddinxveen Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Waddinxveen

Krijgt u het niet voor elkaar om zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever uitbesteden? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.
Het is niet gek dat u dit probleem laat uitbesteden door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of het benodigde gereedschap om een verstopping effectief te verhelpen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Waddinxveen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0182 204 905.

Gootsteen Ontstoppen Waddinxveen

Bent u de afwas aan het doen en spoelt het water ineens niet meer weg uit uw gootsteen? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een opstopping zit.
Gootsteenverstoppingen beginnen meestal met een kleine hoeveelheid vet, etensresten en ander vuil dat vast blijft kleven aan de binnenwand van de afvoer. Er ontstaat een ophoping waar u op het begin weinig van merkt omdat het water er nog langs kan stromen.

De op dat moment nog kleinere ophoping blijft plakkerig, waardoor er nog meer vet, etensresten en ander vuil achter de ophoping blijven steken. Hierdoor wordt de ophoping groter en langer. Net zo lang tot er helemaal geen water meer doorheen kan stromen. De afvoerbuis wordt dan volledig geblokkeerd.

U kunt dan onze hulp inschakelen! Wanneer wij bij u langskomen, brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Wij zijn werkzaam in Waddinxveen en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Functioneert uw gootsteen niet meer zoals hij eerst deed? Of zit de gootsteen al helemaal verstopt? Ontstoppingsdienst Waddinxveen helpt u graag! Neem gerust contact op via 0182 204 905.

Verstopping Gootsteen Waddinxveen
Waddinxveen Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Waddinxveen
Riool Verstopping Waddinxveen

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Waddinxveen

Spoelt uw toilet niet meer door omdat deze verstopt is geraakt? Dat is niet fijn, vooral niet als de wc daardoor overstroomt! Dan moet er natuurlijk zo snel mogelijk iemand langskomen om de verstopte wc te ontstoppen.
Op zo’n moment kunt u rekenen op de hulp van de loodgieters van Ontstoppingsdienst Waddinxveen. Als u thuis maar één wc hebt helpen wij u graag zo snel mogelijk met uw verstopte wc ontstoppen. Het is natuurlijk wel zo fijn om uw behoefte te kunnen doen.

Soms gebeurt het dat er iets in het toilet valt, waardoor u direct geen gebruik meer kunt maken van het toestel. In een ander geval is dit een langdradig proces waarbij het begin met een kleine ophoping van vuil die langzaam uitgroeit tot een hardnekkige verstopping.

Wij begrijpen dit uiteraard en daarom kunt u ons gerust bellen om de wc verstopping met spoed te verhelpen. Bel voor een afspraak met Loodgieter Waddinxveen via 0182 204 905.

Andere services

Overige werkzaamheden

Wij kunnen u, naast het oplossen van verstoppingen, ook helpen met andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Ontstoppingsdienst Waddinxveen is gespecialiseerd in rioolinspecties. Dit doen wij met een speciale rioolcamera. Met deze camera kunnen wij een kijkje nemen in uw riool. Vanuit uw riool gaan wij op zoek naar beginnende verstoppingen of andere rioolproblemen.

Een rioolinspectie is aan te raden wanneer u niet 100% zeker bent dat u te maken heeft met een verstopping. Tevens is een rioolinspectie de uitgelezen optie wanneer u een beeld wil krijgen van de staat van uw riolering.

Wilt u uw riool laten inspecteren door Ontstoppingsdienst Waddinxveen? Neem dan direct contact op met een collega via 0182 204 905. Wij nemen graag een kijkje in uw riool!

Verstopping Afvoer Waddinxveen
Afvoer Ontstopping Waddinxveen
Loodgieters Waddinxveen
Waddinxveen Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Wanneer u verstoppingen en andere ongemakken in het riool liever voorkomt, is een rioolreiniging de perfecte optie voor u!

Tijdens een rioolreiniging spuiten wij uw riool grondig door met een hogedrukreiniger. Op deze manier weet u zeker dat u uw riolering in optimale staat. Hiermee voorkomt u ongemakken en de daarbij horende kosten.

Gemiddeld genomen is een rioolreiniging eens in de vier jaar nodig. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Waddinxveen helpen u graag! Neem gerust contact op via 0182 204 905.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Als laatste kunt u ons bereiken voor het repareren en vervangen van rioleringen. Wij hebben hier al jaren, dan wel tientallen jaren ervaring mee. Daarnaast weten wij als ontstoppingsbedrijf precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Ontstoppingsbedrijf Waddinxveen weet hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt. Daarom helpen wij u ook graag als u nieuwe riolering wil aanleggen of te maken heeft met een leidingbreuk of een verzakt riool.

Heeft u schade aan uw riool en wilt u dit laten repareren? Of moet uw gehele riool vervangen worden? Neem gerust contact op via 0182 204 905.

Riool Ontstopping Waddinxveen
Waddinxveen Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Waddinxveen
Riool Ontstoppingsdienst Waddinxveen

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Lukt het niet om de verstopping zelf te verhelpen en wilt u de hulp van een professionele Ontstoppingsdienst te Waddinxveen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Waddinxveen.
Bij ons heeft u geen financiële verrassingen achteraf. Wij communiceren open en transparant geven altijd vooraf op locatie een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord heeft gegeven.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Waddinxveen via 0182 204 905. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep. De meeste verstoppingen zijn binnen 30 á 45 minuten verholpen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Waddinxveen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Waddinxveen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0182 204 905

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Waddinxveen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Waddinxveen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Waddinxveen!

Afvoer Ontstoppen Waddinxveen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Waddinxveen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Waddinxveen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Waddinxveen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Waddinxveen

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0182 204 905. Het team van Ontstoppingsdienst Waddinxveen staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Waddinxveen te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0182 204 905. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0182 204 905.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0182 204 905.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 0182 204 905. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0182 204 905.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Waddinxveen uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Waddinxveen bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Waddinxveen en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsdienst Waddinxveen? Neem dan gerust contact op via 0182 204 905. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.